Straipsniai
Greita paieška
Receptai
Draugai
gurmanai

Nebijokite savęs palepinti, pasimėgauti nuotabiais gurmaniškais patiekalai. Juk visi esam verti retkarčiais pasinerti į nuostabių skonių jūrą.

Šitake grybą Japonijoje maistui ir ligoms gydyti vartoja daugiau nei 2000 metų. Senovės Japonijoje jis buvo toks brangus, kad juo mėgautis galėjo tik valdovai ir jiems artimiausi žmonės. Ant medžių kamienų augantį grybą dar vadina miegančiojo Budos grybu. Iš Japonijos Šitake paplito į Kiniją ir Korėją, Tolimuosius Rytus ir iš ten po visą pasaulį. Gurmanams tai išskirtinis delikatesas.
Ar žinote, kad...
Apsinuodijus alkoholiu ar vaistais, padės stipri arbata su pienu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!