- Pradžia »
- Straipsniai »
- Tai įdomu »
- Gero arbūzo paieška
Gero arbūzo paieška
2014-09-10 15:35:25
Arbūzas – tai didelis naudingų medžiagų lobynas. Jo minkštimas – puikus ląstelienos šaltinis organizmui. Ji ne tik padeda sureguliuoti virškinimą, tačiau yra puiki priemonė skrandžio negalavimams malšinti, nes neutralizuoja rūgščių perteklių. Dėl minkštime esančių švelnių maistinių skaidulų arbūzas sumažina cholesterino kiekį.
- Sausa kotelio vieta.
- Geltona dėmė ant šono (bet nelabai didelė).
- Jis turi būti didelis, tačiau nesunkus.
- Stuksenant turi girdėtis duslus garsas.
- Neturi būti įpjovimų ir įskilimų.
- Aiškiai matomas juostelių raštas.
- Mažas papuvęs taškas arbūzo centre yra ženklas, kad buvo panaudota nitratų.
- Blizgantis viršutinis sluoksnis be matinių apnašų.
- Prieš valgydami arbūzą gerai nuplaukite su šepetėliu ir sausai nušluostykite.
- Komentuoti
Panašūs straipsniai

Daugeliui gali pasirodyti, jog degustuoti alų yra labai paprasta: tereikia tik nusipirkti alaus ir jį išgeri. Tačiau nuolat dėdėja žmonių, kurie supranta, kad alaus degustavimas gali būti toks pat sudėtingas kaip ir vynų. Šiuo metu yra daug alaus daryklų, kurios gamina gausybę alaus rušių, todėl alaus mėgėjai turi išmokti, kaip iš visų rušių atsirinkti tai, kas yra geriausia.

Vasara – puikus metas, kurio laukia visi šviežių vaisių, uogų ir daržovių mėgėjai. Tad, išvydus ant prekystalio iš toli šviečiančias uogas ar raudonskruosčius obuoliukus, noras pradėti maitintis sveikiau kyla natūraliai ir kai toks didelis skanumynų pasirinkimas aplink, tai atrodo visai įgyvendinamas tikslas. „Dažnai norėdami sveikiau maitintis žmonės pasirenka techniką, kuri tai padėtų padaryti, tarsi užtvirtintų pasiryžimą. Šiuo metu matoma ...

Garsėjantis savo grožiu, ramybe ir nepaliesta gamta penkis šimtmečius skaičiuojantis Ilzenbergo dvaras (Juodupės sen.) yra tikras istorijos ir gamtos lobynas. Nuostabaus dvaro išpuoselėtoje teritorijoje įkurtas didžiausias Baltijos šalyse biodinaminiais pagrindais veikiantis ūkis. Ilzenberge auginama ir gaminama tik itin švari ir natūrali žemės ūkio produkcija.
Kiaušinio baltymas lengviau atsiskirs nuo trynio, jei kiaušinis bus šaltas.
Rodyti kitą patarimą