Straipsniai
Greita paieška
Receptai
Draugai

Kulinarinė studija ČIOP ČIOP kviečia į nuotaikingą cirką virtuvėje!

2014-06-18 11:30:38
Spausdinti Komentarai     Teksto dydis
Kulinarinė studija ČIOP ČIOP kviečia į nuotaikingą cirką virtuvėje!
Kulinarijos studija naujose patalpose prie upės ČIOP ČIOP tęsia teminių kulinarinių vakarėlių „supper“ seriją ir šį ketvirtadienį, birželio 19 d., kviečia pasinerti į cirko pasaulį. Kartu su stilingu skanaus maisto gaminimu, muzika ir vakaro linksmybėmis.
 
 
Cirkui diriguos virtuvės šefas Jure Glumac, kuris sužadins apetitą įdomiais ir neįprastais patiekalais. Jure Glumac – nenuspėjamas eksperimentas, būtent taip apibūdinama šio šefo kūryba virtuvėje. Šefas iš Slovėnijos. Įvairių šalių maistas ir žmonės visuomet buvo puikiausia medžiaga ir įkvėpimas naujiems iššūkiams. Savo restorane Social Club veikusiame Ljubljanoje, šefas eksperimentavo su skirtingų šalių street food, bendriems projektams kvietė įvairius menininkus ir kitų šalių šefus. Kad atrastų naujus ir netikėtus skonių derinius, šefas naudoja dekonstrukcijos principą – per sudėtingumą atrastas paprastumas atskleidžia nuostabų skonį.
 
                                                                                                       Jure Glumac
                                                                                 
Specialus Senojo cirko meniu:
 
- Pyragėliai Gorditas su vištiena.
- Takos su ėriena ir Tzatziki padažu.
- Triušio nugarinė su spanguolėmis ir šalavijų čipsais.
- Triušiena su apkeptomis dilgėlėmis ir triušienos sultinyje virtomis daržovėmis.
- Obuolių ir agurkų šerbetas su džino žele, ruošiamas su sausu ledu.
 
Linksmybių troškulį malšins žavingieji Home Jazz Five. Jie užkurs tikrą vakarėlį!
 
 
 
ČIOP ČIOP komanda kviečia mėgautis muzika, specialiu meniu bei netikėtais vakaro posūkiais. Juoko, gerų emocijų ir staigmenų kupinas vakaras nenuvils nei vieno!
 
Senojo cirko bilietai greitai tirpsta – suskubkite registruotis [email protected]
Kaina: 150 Lt/asm.
Komentarai0

Panašūs straipsniai

Užgavėnės
Užgavėnės

Užgavėnės – žiemos palydų, žiemos išvarymo, daugelio dar vadinama skalsos ir gausumo skatinimo šventė. Ji buvo žinoma net ir pagonybės laikais. Pagal seną tradiciją Užgavėnės turėtų būti švenčiamos net 8 dienas.

Su kuo valgyti alyvuoges  ir viskas apie alyvuogių naudą
Su kuo valgyti alyvuoges ir viskas apie alyvuogių naudą

Alyvuogės yra puikus ir labai universalus produktas. Be šių vaisių sunku įsivaizduoti gardžiausius užkandžius, salotas ar gėrimus. Alyvuogės yra ne tik puikus gurmaniškas produktas, tačiau jos yra labai naudingos mūsų sveikatai.

Kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia pradėti vasarą sekmadieniniame šeimos barbekiu (foto)
Kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia pradėti vasarą sekmadieniniame šeimos barbekiu (foto)

Stilingu skanaus maisto gaminimu ir patiekimu garsėjantis kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia pirmąją vasaros dieną sutikti terasoje greta griliaus.

 Daugiau straipsnių
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Bulvės su grybais kaimiškai Keksiukai su spanguolėmis Sūrio padažas makaronams Virtos “gėlytės” Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!