Straipsniai
Greita paieška
Receptai
Draugai

Kulinarinė studija ČIOP ČIOP kviečia į nuotaikingą cirką virtuvėje!

2014-06-18 11:30:38
Spausdinti Komentarai     Teksto dydis
Kulinarinė studija ČIOP ČIOP kviečia į nuotaikingą cirką virtuvėje!
Kulinarijos studija naujose patalpose prie upės ČIOP ČIOP tęsia teminių kulinarinių vakarėlių „supper“ seriją ir šį ketvirtadienį, birželio 19 d., kviečia pasinerti į cirko pasaulį. Kartu su stilingu skanaus maisto gaminimu, muzika ir vakaro linksmybėmis.
 
 
Cirkui diriguos virtuvės šefas Jure Glumac, kuris sužadins apetitą įdomiais ir neįprastais patiekalais. Jure Glumac – nenuspėjamas eksperimentas, būtent taip apibūdinama šio šefo kūryba virtuvėje. Šefas iš Slovėnijos. Įvairių šalių maistas ir žmonės visuomet buvo puikiausia medžiaga ir įkvėpimas naujiems iššūkiams. Savo restorane Social Club veikusiame Ljubljanoje, šefas eksperimentavo su skirtingų šalių street food, bendriems projektams kvietė įvairius menininkus ir kitų šalių šefus. Kad atrastų naujus ir netikėtus skonių derinius, šefas naudoja dekonstrukcijos principą – per sudėtingumą atrastas paprastumas atskleidžia nuostabų skonį.
 
                                                                                                       Jure Glumac
                                                                                 
Specialus Senojo cirko meniu:
 
- Pyragėliai Gorditas su vištiena.
- Takos su ėriena ir Tzatziki padažu.
- Triušio nugarinė su spanguolėmis ir šalavijų čipsais.
- Triušiena su apkeptomis dilgėlėmis ir triušienos sultinyje virtomis daržovėmis.
- Obuolių ir agurkų šerbetas su džino žele, ruošiamas su sausu ledu.
 
Linksmybių troškulį malšins žavingieji Home Jazz Five. Jie užkurs tikrą vakarėlį!
 
 
 
ČIOP ČIOP komanda kviečia mėgautis muzika, specialiu meniu bei netikėtais vakaro posūkiais. Juoko, gerų emocijų ir staigmenų kupinas vakaras nenuvils nei vieno!
 
Senojo cirko bilietai greitai tirpsta – suskubkite registruotis [email protected]
Kaina: 150 Lt/asm.
Komentarai0

Panašūs straipsniai

Įdomūs faktai apie prieskonius
Įdomūs faktai apie prieskonius

Viduramžiais už muskato riešutų vagystę nukirsdavo ranką, o už šafranų „klastojimą“ grėsė mirties bausmė. Nesistebėkite – prieskonių kainos tais laikasi buvo daug didesnės nei šiandien (pavyzdžiui, 100 g muskato riešutų kainavo tiek pat, kiek 6 jaučiai).

„Nemateko skaniausių kepsnių konkurso“ nugalėtojai
„Nemateko skaniausių kepsnių konkurso“ nugalėtojai

Skelbiame visą „Nemateko skaniausių kepsnių konkurso nugalėtojų sąrašą“!

Užgavėnės
Užgavėnės

Užgavėnės – žiemos palydų, žiemos išvarymo, daugelio dar vadinama skalsos ir gausumo skatinimo šventė. Ji buvo žinoma net ir pagonybės laikais. Pagal seną tradiciją Užgavėnės turėtų būti švenčiamos net 8 dienas.

 Daugiau straipsnių
Ar žinote, kad...

Nuo kepenų nulupti plėvę lengviausiai jas prieš tai nuplikius verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Grybų padažas Kepta žuvis marinate Salotos su lašiša Virtos “gėlytės” Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!