Straipsniai
Greita paieška
Receptai
Draugai

Maisto kalendorius. Vasaris

2016-01-31 19:26:01
Spausdinti Komentarai     Teksto dydis
Maisto kalendorius. Vasaris

Vasario 1 diena: Kepto Aliaskos deserto 
Vasario 2 diena: Ledų su zefyrais ir šokoladu 
Vasario 3 diena: Morkų pyragas 
Vasario 4 diena: Naminės sriubos 
Vasario 5 diena: Šokoladinio fondiu 
Vasario 7 diena: Fettuccine makaronų su sūriu ir sviestu 
Vasario 8 diena: Melasos batonėlių 
Vasario 9 diena: Riestainių 
Vasario 10 diena: Šokoladinio sūrio pyrago 
Vasario 11 diena: Šokoladinių saldainių su pipirmėčių įdaru 
Vasario 12 diena: Slyvų pudingo
Vasario 13 diena: Tortellini makaronų
Vasario 14 diena: Kremu įdaryto šokolado 
Vasario 15 diena: Guminukų 
Vasario 16 diena: Migdolų 
Vasario 17 diena: Indiško pudingo 
Vasario 18 diena: Krabais įdarytos plekšnės 
Vasario 19 diena: Šokoladinio mėtinuko 
Vasario 20 diena: Vyšnių pyrago 
Vasario 21 diena: Lipniųjų bandelių
Vasario 22 diena: Margaritos kokteilio 
Vasario 23 diena: Bananų duonos 
Vasario 24 diena: Tortilijos traškučių 
Vasario 25 diena: Riešutų šokolade
Vasario 26 diena: Pistacijų 
Vasario 27 diena: Braškių 
Vasario 28 diena: Šokoladinio suflė
Vasario 29 diena: Jautienos kepsnio su jūros gėrybėmis 
 

Komentarai0

Panašūs straipsniai

Skonių stovyklėlė
Skonių stovyklėlė

Birželį praūžė kulinarinė savaitės trukmės dieninė vaikų stovykla Čiop Čiop kulinariniame lofte. Tai pirmoji tokio tipo stovykla Lietuvoje, susilaukusi nemažai pagyrų. Stovyklos tikslas buvo supažindinti vaikus su maisto kultūra, gaminimo principais, išmokyti saikingai bei sveikai naudoti maistą, o tai kas nelabai sveika, pasigaminti kuo sveikiau.

Įdomybės ir negirdėti faktai apie alkoholį
Įdomybės ir negirdėti faktai apie alkoholį

Dažnniausiai manoma, kad alkoholis sušildo organizmą, pakelia temperatūrą, bet viskas yra atvirkščiai – jis sumažina kūno temperatūrą. Įdomu sužinoti kitų faktų?

5 įdomūs faktai apie maistą
5 įdomūs faktai apie maistą

Ar žinojote, kad...

 Daugiau straipsnių
Ar žinote, kad...

Rūgštys lėtina daržovių virimą. Todėl actą, citrinos rūgštį, pomidorų padažą ir šviežius pomidorus dėkit į puodą, tik baigiant virti daržovėms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Šašlykas orkaitėje Žemaičių blynai su faršu Šašlykas ruoštas majoneze Marinuota strimele Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!