Straipsniai
Greita paieška
Receptai
Draugai

Menininkas sukūrė indus iš apelsino žievės

2011-12-22 11:19:56
Spausdinti Komentarai     Teksto dydis
Menininkas sukūrė indus iš apelsino žievės

Izraelyje, žydų ir arabų kaime gimęs arabų kilmės menininkas Wahat-al-Salam mėgsta eksperimentuoti su kasdienybėje sutinkamais daiktais. Pasinaudodamas paprasta lydymo ir džiovinimo technika jis sukūrė indus iš apelsino žievės.

Jaunasis menininkas teigia, kad jo indai ekologiški, greitai yrantys gamtoje, pagaminti iš vietinių žaliavų, pigūs, atsparūs vandeniui ir, svarbiausia, skaniai kvepiantys. Baigęs dizaino studijas, Wahatas nusprendė neiti dirbti į jokią įmonę ir neleisti dienų prie kompiuterio, bet užsiimti rankų darbo dirbiniais.

Dizaineris dabar eksperimentuoja kaip „išversti“ aplesino žievę į kitą pusę ir suteikti savo dirbiniams baltesnę, švelnesnę tekstūrą.

 
Grynas.lt
Komentarai0

Panašūs straipsniai

Kulinarija - hobis nešantis ir džiaugsmą, ir pelną
Kulinarija - hobis nešantis ir džiaugsmą, ir pelną

Daliai žmonių maisto ruoša - ne tik kasdienė prievolė, norint pasisotinti, bet ir malonus laisvalaikis, būdas atsipalaiduoti bei išlaisvinti kūrybinę energiją. Jūs taip pat negalite gyventi be virtuvę užliejančių aromatų, išskirtinių skonių paieškų ir susižavėjimo kupinų valgytojų padėkų? Atsiduokite kulinarinei aistrai ir paverskite savo hobį pelną nešančiu darbu.

Kūrybiškas maistas vaikams
Kūrybiškas maistas vaikams

Kas galėtų paneigti, kad kai maistas ne tik skanus, bet ir gražus, jį maloniau valgyti? Siūlome tuo palepinti ir mažuosius!

Pavasarį karaliauja žalieji šparagai
Pavasarį karaliauja žalieji šparagai

Viena vertingiausių pavasarinio sezono daržovių šparagai, kažkada nepatikliai vertinti dėl keistos išvaizdos, šiuo metu gauna ypatingą virtuvės šefų dėmesį.

 Daugiau straipsnių
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Blyneliai su cukinija Mielinė plonapadės picos tešla Kugelis su cukinija Troškintos kiaulienos kepenėlės Želė tortas „Vasarėlė“ KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS
Reklama
Prisijunk prie mūsų!