Straipsniai
Greita paieška
Receptai
Draugai

Naujieji Santa Maria prieskoniai

2013-02-05 10:12:25
Spausdinti Komentarai     Teksto dydis
Naujieji Santa Maria prieskoniai

Visi žino, lietuvių nacionalinė daržovė – bulvė. Virta, kepta ar net žalia – be jos apseina reti pietūs ar vakarienė. Tad nuo vasario mėn. „Santa Maria“ gaminių lentynas papildo net dviejų rūšių natūralių prieskonių mišiniai bulvėms. Vienas jų, absoliuti naujiena mūsų šalyje, skirtas bulvėms virti (sudėtyje: druska, kmynai, krapai ir čiobreliai), antrasis – bulvių prieskoniai su prieskoninėmis žolelėmis – skirtas pagardinti orkaitėje ar keptuvėje kepamas bulves (sudėtyje: druska, krapų sėklos, česnakai, petražolės, kaliandros, krapai, dašiai, mairūnai, cukrus, čiobreliai, muskato riešutų milteliai).

 
O kokios bulvės be mėsos? Jai pagardinti ieškokite naujų prieskonių mėsai su čiobreliais (sudėtyje: druska, cukrus, paprikos, čiobreliai, juodieji pipirai, česnakai, raudonėliai, citrinų rūgštis ir aromatai), kurie suteiks patiekalui graikišką poskonį.
 
 
Kad gaminti būtų paprasta, o ragauti – gardu!
Komentarai0

Panašūs straipsniai

Konkurso "Velykų vaišės su ŽANA" rezultatai!
Konkurso "Velykų vaišės su ŽANA" rezultatai!

Skelbiami konkurso "Velykų vaišės su ŽANA" rezultatai!

ČIOP ČIOP stovykla vaikams „Ekskursija po Pasaulio skonius“
ČIOP ČIOP stovykla vaikams „Ekskursija po Pasaulio skonius“

Jau treti metai ČIOP ČIOP sėkmingai besirūpinantys, jog ateitis būtų skani ir augtų nauja šefukų karta, ir vėl skelbia vasaros stovyklą vaikams – „SKONIŲ STOVYKĖLĖ: Ekskursija po Pasaulio skon...

Šventė gomuriui palepinti (foto)
Šventė gomuriui palepinti (foto)

„Lietuvos žinios“ ir kulinarijos studija ČIOP ČIOP gero maisto ir vyno mėgėjams surengė išskirtinės kokybės jautienos kepsnių ir vyno degustaciją.

 Daugiau straipsnių
Ar žinote, kad...

Suvytusius ridikėlius atgaivinsite, pamerkę jų lapus į vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuoti žiediniai kopūstai Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Cukinija žiemai "Donecko" Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Virtos “gėlytės” Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!