Greita paieška
Receptai
Draugai

Austrijos virtuvė

Romo rutuliukai

Ingredientai: Šokoladas - 700 gramų, Grietinėlė - 250 gramų, Romas - 8 mililitrai, Graikiniai riešutai - 200 gramų, Kokoso drožlių - 100 gramų

„Riešutinės“ bulvės

Ingredientai: Linų sėmenys - 2 valgomieji šaukštai, Virtos bulvės - 10 vienetų

Austriškas pyragas su obuoliais

Ingredientai: Miltai - 200 gramų, Lydytas sviestas - 30 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Vanduo - 0.5 stiklinės, Obuoliai - 1.5 kilogramo, Cukrus - 100 gramų, Citrina - 1 vienetas, Migdolai - 50 gramų, Lazdyno riešutai - 50 gramų, Ra

Varškės tortas "Namukas"

Ingredientai: Šokoladas, juodasis - 100 gramų, Arbatiniai sausainiai - 200 gramų, Varškė, saldi - 400 gramų, Riešutai - 1 saujelė, Razinos - 1 saujelė, Marmeladiniai saldainiai - 1 saujelė

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Strimelių salotos Orkaitėje troškinti balandėliai Jogurtinis tortukas su braškėmis Naminė pica Marinuotos vištienos blauzdelės Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!