Greita paieška
Receptai
Draugai

Baltarusijos virtuvė

Baltarusiška mišrainė

Ingredientai: Agurkai - 200 gramų, Morkos - 200 gramų, Svogūnai - 200 gramų, Kiauliena, kepenys - 400 gramų, Grybai - 400 gramų

Burokėlių mišrainė su majonezu

Ingredientai: Burokėliai - 500 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Konservuoti žirneliai - 200 gramų, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Druska, Pipirai - 1 žiupsnelis

Burokėlių sriuba su grybais

Ingredientai: Burokėliai - 400 gramų, Grybai - 200 gramų, Margarinas - 20 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 100 mililitrų, Bulvės - 4 vienetai, Morka - 1 vienetas, Sultinio kubelis - 1 vienetas

Silkė su vyšniomis ir šokoladu

Ingredientai: Silkių filė - 200 gramų, Razinos - 1 sauja, Saulėgrąžos - 1 sauja, Vyšnios - 1 sauja, Svogūnas - 1 vienetas, Šokoladas, juodasis - 25 gramai, Druska - 1 žiupsnelis

Ar žinote, kad...

Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Lietiniai su dešrelėmis Kugelis su cukinija Burokėlių mišrainė su obuoliais Maltos vištienos Kijevo kotletai Pyragas "Skenduolis" Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!