Greita paieška
Receptai
Draugai

Baltarusijos virtuvė

Baltarusiška mišrainė

Ingredientai: Agurkai - 200 gramų, Morkos - 200 gramų, Svogūnai - 200 gramų, Kiauliena, kepenys - 400 gramų, Grybai - 400 gramų

Burokėlių mišrainė su majonezu

Ingredientai: Burokėliai - 500 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Konservuoti žirneliai - 200 gramų, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Druska, Pipirai - 1 žiupsnelis

Burokėlių sriuba su grybais

Ingredientai: Burokėliai - 400 gramų, Grybai - 200 gramų, Margarinas - 20 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 100 mililitrų, Bulvės - 4 vienetai, Morka - 1 vienetas, Sultinio kubelis - 1 vienetas

Silkė su vyšniomis ir šokoladu

Ingredientai: Silkių filė - 200 gramų, Razinos - 1 sauja, Saulėgrąžos - 1 sauja, Vyšnios - 1 sauja, Svogūnas - 1 vienetas, Šokoladas, juodasis - 25 gramai, Druska - 1 žiupsnelis

Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Burokėlių salotos Naminių vynuogių kompotas žiemai Naminė pica Žemaičių blynai su faršu Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!