Greita paieška
Receptai
Draugai

Baltarusijos virtuvė

Baltarusiška mišrainė

Ingredientai: Agurkai - 200 gramų, Morkos - 200 gramų, Svogūnai - 200 gramų, Kiauliena, kepenys - 400 gramų, Grybai - 400 gramų

Burokėlių mišrainė su majonezu

Ingredientai: Burokėliai - 500 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Konservuoti žirneliai - 200 gramų, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Druska, Pipirai - 1 žiupsnelis

Burokėlių sriuba su grybais

Ingredientai: Burokėliai - 400 gramų, Grybai - 200 gramų, Margarinas - 20 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 100 mililitrų, Bulvės - 4 vienetai, Morka - 1 vienetas, Sultinio kubelis - 1 vienetas

Silkė su vyšniomis ir šokoladu

Ingredientai: Silkių filė - 200 gramų, Razinos - 1 sauja, Saulėgrąžos - 1 sauja, Vyšnios - 1 sauja, Svogūnas - 1 vienetas, Šokoladas, juodasis - 25 gramai, Druska - 1 žiupsnelis

Ar žinote, kad...

Žuvis bus baltos spalvos ir virdama nesubyrės, jei į vandenį įpilsite acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos su lašiša Kepta žuvis marinate Pekino kopūstų salotos Naminė pica Žemaičių blynai su faršu Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!