Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulgariška virtuvė

Adžika su pomidorais

Ingredientai: Pomidorai - 2 kilogramai, Paprika - 1 kilogramas, Aitrioji paprika - 250 gramų, Česnakai - 250 gramų, Actas - 200 mililitrų, Druska - 3 valgomieji šaukštai, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas

Lečo

Ingredientai: Paprika - 3 kilogramai, Pomidorai - 2 kilogramai, Cukrus - 200 gramų, Aliejus - 180 mililitrų, Actas - 100 mililitrų, Druska - 4 arbatiniai šaukšteliai, Malti juodieji pipirai - 2 arbatiniai šaukšteliai

Pyragaičiai su kopūstais VERZERE

Ingredientai: Augalinis aliejus - 0.5 stiklinės, Vanduo - 0.5 stiklinės, Miltai - 2 stiklinės, Druska - 1 žiupsnelis, Rauginti kopūstai - 2 stiklinės, Kiaušinio trynys - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas

Bulgariškas sluoksniuotis - musaka

Ingredientai: Faršas - 500 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Česnakas - 1 vienetas, Bulvės - 6 vienetai, Pomidorai savo sultyse - 400 gramų, Morka - 1 vienetas, alyvuogių aliejaus - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Miltai - 2 valgomiej

Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai, porai ir ridikėliai, greitai praranda drėgmę ir ima vysti, tad šias daržoves reikėtų laikyti plastikiniuose maišeliuose, o idealiausia – uždarytuose plastikiniuose indeliuose.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Strimelių salotos Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Virtos “gėlytės” Krevetės su padažu Jogurtinis tortukas su braškėmis Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!