Greita paieška
Receptai
Draugai

Čekų virtuvė

Estiška pynė

Ingredientai: Sviestas - 50 gramų, Pienas - 120 mililitrų, Mielės, sausos - 1 arbatinis šaukštelis, Kiaušinai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Miltai - 300 gramų, Sviestas, kambario temperatūros - 60 gramų, Cinamonas -

Šparaginių pupelių sriuba

Ingredientai: Svogūnai - 1 galva, Žalumynai (įvairūs) - 1 saujelė, Česnakas - 3 skiltelės, Ryžiai - 100 gramų, Pomidorai - 2 vienetai, Vištienos sultinio - 1.5 litro, Lauro lapai - 2 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Rozmarinas - 1

Soti mišrainė su duona

Ingredientai: Duona - 400 gramų, Sūris - 200 gramų, Kumpis - 200 gramų, Pomidorai - 5 vienetai, Agurkas - 1 vienetas, Paprika - 1 vienetas, Majonezas - 250 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Ar žinote, kad...

Bulvių košė bus baltesnė, jei į ją pilsite tik verdantį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Faršu įdarytos paprikos Virtų bulvių cepelinai su mėsa Zrazai su trimis įdarais Troškintos kiaulienos kepenėlės Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!