Greita paieška
Receptai
Draugai

Korėjiečių virtuvė

Aštrios morkų salotos

Ingredientai: Morkos - 5 vienetai, Saliero šaknis - 0.2 vieneto, Obuolių actas - 2 valgomieji šaukštai, Citrinų sultys - 2 valgomieji šaukštai, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Čili milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 0.5 arbatinio ša

Skanūs cukinijų blyneliai

Ingredientai: Cukinija - 1 kilogramas, Sviestas - 3 valgomieji šaukštai, Miltai - 1 stiklinė, Pienas - 4 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 2 valgomieji šaukštai

Ypatingi šonkauliukai

Ingredientai: Kiaulės šonkauliai - 1 kilogramas, Garstyčios - 2 valgomieji šaukštai, Sojų padažas - 2 valgomieji šaukštai, Raudonas vynas, sausas - 3 valgomieji šaukštai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Kvapieji pipirai - 1 arbatinis šaukštelis

Kepta veršiena su šalavijais

Ingredientai: Kumpis, džiovintas, smulkintas - 0.75 stiklinės, Ankštinis pipiras, pjaustytas juostelėmis - 0.5 vieneto, Juodieji malti pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Šalavijas, šviežias kapotas - 1 valgomasis šaukštas, Čili pasta - 0.5 valgomojo šauk

Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pomidorų sriuba su ryžiais Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai Mėsos troškinys su moliūgais Purūs blyneliai Grybų padažas Naminių vynuogių kompotas žiemai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!