Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietuvos virtuvė

Keptos orkaitėjė bandelės

Ingredientai: Pienas - 1 litras, Miltai - 0.5 kilogramo, Mielės, pakelis - 1 vienetas, Sviestas - 0 valgomųjų šaukštų

Alpių kiaušinienė

Ingredientai: Kiaušiniai - 6 vienetai, Fermentinis sūris - 350 gramų, Sviestas - 25 gramai, Svogūnas - 1 vienetas

Kokosinė grietinėlė

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Kokoso pienas - 1 stiklinė, kokoso kevalas arba formelė - 1 vienetas

Įdarytas omletas

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Pomidorai - 2 vienetai, Alyvuogės - 50 gramų, Pienas - 100 mililitrų, Žalumynai - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Sūris, minkštas - 150 gramų, Salotos - 1 gūželė, Druska - 0 žiupsnelių

Čeburėkai

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Valgomoji soda - 1 arbatinis šaukštelis, Grietinėlė, 35 % riebumo - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Varškė - 1 kilogramas, Miltai (kad neliptų tešla) - 0 stiklinių, Kiaulienos faršas - 0.6 kil

Ar žinote, kad...

Suvytusius ridikėlius atgaivinsite, pamerkę jų lapus į vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Keksiukai su spanguolėmis Virtos “gėlytės” Silkė su cinamonu Burokėlių mišrainė su majonezu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!