Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietuvos virtuvė

Keptos orkaitėjė bandelės

Ingredientai: Pienas - 1 litras, Miltai - 0.5 kilogramo, Mielės, pakelis - 1 vienetas, Sviestas - 0 valgomųjų šaukštų

Alpių kiaušinienė

Ingredientai: Kiaušiniai - 6 vienetai, Fermentinis sūris - 350 gramų, Sviestas - 25 gramai, Svogūnas - 1 vienetas

Kokosinė grietinėlė

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Kokoso pienas - 1 stiklinė, kokoso kevalas arba formelė - 1 vienetas

Įdarytas omletas

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Pomidorai - 2 vienetai, Alyvuogės - 50 gramų, Pienas - 100 mililitrų, Žalumynai - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Sūris, minkštas - 150 gramų, Salotos - 1 gūželė, Druska - 0 žiupsnelių

Čeburėkai

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Valgomoji soda - 1 arbatinis šaukštelis, Grietinėlė, 35 % riebumo - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Varškė - 1 kilogramas, Miltai (kad neliptų tešla) - 0 stiklinių, Kiaulienos faršas - 0.6 kil

Ar žinote, kad...

Prieš tarkuojant sūrį, trintuvę patepus aliejumi, sūris lengviau tarkuosis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Karališkosios kalmarų salotos Cukinija žiemai "Donecko" Silkė su cukinija Laužo troškinys Kugelis su cukinija Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!