Greita paieška
Receptai
Draugai

Maroko virtuvė

Marokietiška vištiena

Ingredientai: Vištienos filė - 2 vienetai, Pomidorai - 4 vienetai, Cukinija, jauna, maža - 1 vienetas, Konservuoti avinžirniai - 0.5 skardinės, Prieskonių mišinys - 2 žiupsneliai, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai

Sveika košė su moliūgais

Ingredientai: Moliūgas, tyrė - 50 gramų, Avižiniai dribsniai - 1 stiklinė, Cinamonas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis

Vištienos - baklažanų suktinukai Marokietiškai

Ingredientai: vištienos kumpelių kepsnelių Itališkame marinate (Šių gaminių galima įsigyti prekybos centruose „Maxima XX ir XXX“) - 0.5 kilogramo, Baklažanai - 1 vienetas, Česnakas - 2 skiltelės, Medus - 2 arbatiniai šaukšteliai, Alyvuogių aliejus - 2 val

Kalakutienos troškinys “Tagine”

Ingredientai: Česnakas - 1 skiltelė, Imbieras - 1 centimetras, Svogūnai - 3 galvos, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Šafranas - 1 žiupsnelis, Petražolės - 1 arbatinis šaukštelis, Kalendra - 1 arbatinis šaukštelis, Kalakutienos filė - 300 gramų, Alyvuogių

Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Purūs keksiukai Nekeptas maskarponės sūrio tortas Daržovių troškinys su vištiena Mišrainė su makaronais Faršu įdarytos paprikos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!