Greita paieška
Receptai
Draugai

Švedijos virtuvė

Meduoliniai nameliai

Ingredientai: Medus, skystas - 100 gramų, Miltai - 450 gramų, Margarinas - 100 gramų, Kiaušinai - 2 vienetai, Soda - 1 arbatinis šaukštelis, Kiaušinai, baltymas - 2 vienetai, Cukraus pudra - 800 gramų

Švediškos bulvės

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Sviestas - 50 gramų, Fermentinis sūris - 50 gramų, Kumpis - 200 gramų

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Purūs blyneliai Kepenėlių blyneliai Česnakinis padažas su agurkais Burokėlių mišrainė su majonezu Morkų ir porų mišrainė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!