Receptai

Ingredientai: Bulvės - 5 vienetai, Cukinijos - 1 vienetas, Kiaušiniai - 1 vienetas, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Česnakas - 3 skiltelės, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kriaušės - 1 vienetas, Obuoliai - 1 vienetas, Slyvos - 2 vienetai, Šilauogės - 1 sauja, Braškės - 1 sauja, Jogurtas - 100 mililitrų

Ingredientai: Krepšeliai (bemielės tešlos) - 12 vienetų, Krabų lazdelės - 4 vienetai, Citrinos - 0.5 vieneto, Natūralus jogurtas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Jautiena, malta - 300 gramų, Bandelės - 2 vienetai, Padažas - 2 arbatiniai šaukšteliai, Sūris - 2 riekės, Pomidorai - 1 vienetas, Raudonasis svogūnas - 0.5 vieneto, Salota - 2 lapai, Agurkai (marinuoti) - 1 vienetas

Ingredientai: Varškė - 200 gramų, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Ridikėliai - 4 vienetai, Česnakai - 1 skiltelė, Žalumynai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Kiauliena, faršas - 500 gramų, Daržovės, šaldytos - 300 gramų, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Česnakai - 2 skiltelės, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Vištiena, sparneliai - 800 gramų, Prieskoniai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai, Sojos padažas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Moliūgas, nuluptas - 300 gramų, Bulvės - 300 gramų, Grietinėlė - 200 mililitrų, Morkos - 100 gramų, Porai - 1 vienetas, Kietas sūris - 30 gramų, Česnakas - 2 skiltelės, Aliejus, kepimui - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukšte

Ingredientai: Makaronai - 100 gramų, Alyvuogės - 8 vienetai, Sūris - 50 gramų, Pomidorai - 0.5 vieneto, Svogūnai - 0.5 vieneto, Raudonėliai (Oreganas) - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Cukinija - 1 vienetas, Fermentinis sūris - 100 gramų, Džiūvėsėliai - 3 valgomieji šaukštai, Petražolės - 2 arbatiniai šaukšteliai, Česnakas - 1 skiltelė, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Sviestas - 25 gramai
Šviežią duoną gražiai atrieksite, jei peilį palaikysite verdančiame vandenyje.
Rodyti kitą patarimą